ESTE FRÍO LUNS DE FEBREIRO, EN PLENO MES DO ENTROIDO, NON PODÍAN FALTAR AS SOBREMESAS RELACIONADAS CON ESTE TEMPO DE FESTA.
É POR ESTE MOTIVO QUE INÉS CAPEÁNS HOXE DECIDIU COMPARTIR CON TODAS AS XIRAFIÑAS UNHAS ORELLAS RIQUÍIIIIIIISIMAS...
NO LIBRO VIAXEIRO INÉS ESCRIBE CÁLES SON OS INGREDIENTES E A ELABORACIÓN DAS ORELLAS, E CONFESA QUE A RECEITA É DA SÚA TÍA CARMELA QUE FOI COCIÑEIRA. AÍNDA QUE NAS FOTOGRAFÍAS VEMOS QUE AXUDOU TAMÉN PABLO, O IRMÁN DE INÉS.
XA NA CLASE, NON QUEDOU NIN UNHA SOA ORELLA... MOI LARPEIROS NOS VOLVEMOS OS LUNS. E É QUE COMO SEMPRE DICIMOS, CANDO AS COUSAS AS COCIÑA ALGUÉN AO QUE QUEREMOS, SABEN MOITO MELLOR!!! E SENÓN MIRADE ESTAS CARIÑAS.
AHHHHH!!!
ESQUECÍAMONOS...
UN TRUCO DE CHEF: SE ALGÚN DÍA VOS SOBRA MASA, PODEDES GARDALA NO CONXELADOR PARA OUTRO DÍA, PORQUE SEGÚN A CHEF CARMELA DESPOIS AÍNDA ESTÁN MELLOR.
No hay comentarios:
Publicar un comentario