miércoles, 21 de enero de 2015

O LIBRO VIAXEIRO VISITA A CASA DE AINARA

COMA TODOS OS LUNS DESDE HAI UNHAS SEMANAS, TEMOS UNHAS MERENDAS MOI DOCES DA MAN DAS FAMILIAS DAS XIRAFIÑAS.

PASAN A FIN DE SEMANA ATAREFADAS ESCRIBINDO A SÚA RECEITA FAVORITA NO LIBRO VIAXEIRO E UN BO RATO NA COCIÑA PARA QUE AO DÍA SEGUINTE, NESTE CASO AINARA, COMPARTA CON COMPAÑEIROS E PROFES O SEU POSTRE FAVORITO: O TIRAMISÚ. 



CÓNTANOS AINARA NO LIBRO VIAXEIRO CALES SON OS INGREDIENTES E O MODO DE PREPARACIÓN DO TIRAMISÚ, E SE AMPLIADES A FOTOGRAFÍA PODEREDES VER A AINARA CO SEU DELANTAL ELABORANDO O TIRAMISÚ. TAMÉN NOS CONTOU QUE O COCIÑARON ENTRE ELA E O SEU PAPÁ MANUEL O DOMINGO POLA TARDE E QUE PUXO O DELANTAL PARA NON MANCHAR A ROUPA QUE LEVABA POR DEBAIXO. MOI BEN, AINARA! COMO TEN QUE SER!


QUE RICO ESTABA! E QUE ILUSIÓN FAI! E COMO SEMPRE DICIMOS... E QUE CANDO COMEMOS ALGO QUE COCIÑA ALGUÉN QUE QUEREMOS, SEMPRE SABE MOITO MELLOR!!

E COMO UNHA IMAXE VALE MÁIS QUE MIL PALABRAS...


MOITAS GRAZAS, AINARA E MANUEL, POR COMPARTIR CON NÓS ESTA RECEITA E ESTE RATIÑO TAN DOCE!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario